lindo

 

 

nederlands LINDO - reutje       GEADOPTEERD !

 

LINDO is een reutje dat op 26 mei door een paar jongeren naar de finca werd gebracht. Volgens hen liep LINDO al langere tijd verloren op straat rond. Ze waren met hem naar het politiebureau geweest om te vragen of de hond een chip/ eigenaar had. Niet dus en de betreffende politie beambte verwees hen naar het gemeentelijk dodingstation. Dat wilde de jongelui niet en ze kwamen vragen of Elke het reutje op wilde nemen. Zodoende verblijft het hondje sinds 26 mei op de Fuertedogs finca. Het knappe reutje is nog wat schichtig en aarzelend naar mensen maar begint al wat los te komen. Hij is ondertussen ontdaan van zijn klitten en lijkt daar erg blij mee te zijn. Het is een mooi (=lindo) hondje om te zien en voor alsnog bescheiden van karakter. Hij heeft in zn leventje waarschijnlijk niet al te veel goeds richting mensen leren kennen en verkrampt dan ook nog wat als je hem benadert. Echter in de korte tijd dat hij op de finca is zie je hem al open bloeien.

ld5 Lindo bij aankomst

 

LINDO is geboren in juni 2009 en heeft een schouderhoogte van 33cm.


Elke zoekt nog een sponsor voor de castratie van LINDO a EUR 80,00.

 

Heeft u interesse om Lindo te adopteren of wilt u meer informatie, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wilt u Lindo ondersteunen middels adoptie op afstand, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

lindo-1 lindo lindo-2 lindo-3

You cannot save the dogs of the world, but you can save the world of one dog!

 

22-8-2010

Vanmorgen is LINDO op de vlucht naar Nederland gegaan onder begeleiding van Tessa van Arum die gedurende 10 dagen kwam helpen op de finca.

lndo

 

LINDO verblijft in Haarlem waar hij omringt wordt door de goede zorgen van Claudia de Droog en haar kinderen Jim & Hannah.

Het gezin adopteerde destijds SUNNY en LINDA ( nu Linny) en bovendien is ook Fuertedoggie NINI daar nog steeds te gast. Een gezellige boel dus daar in huis met 4 leuke, kleine Fuertedogs hondjes.  Bedankt Claudia!

 
ukLindo - male dog

Lindo is probabely born in june 2009 ann has 33 cm shoulderheight.

Would you like more information? Please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
If you would like to sponsor Lindo at the finca please email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..